ANNONCE

Afslører: De udspionerede Meghan

19. marts 2021 09:46 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

En amerikansk privatdetektiv røber, at det britiske medie The Sun bestilte ham til at finde 'snavs' om Meghan

Se flere billeder i galleriet ovenfor

En ny tvist mellem tabloidpressen samt Harry og Meghan kunne være under opsejling i Storbritannien. I hvert fald skriver BBC, at avisen The Sun har haft pudset en privatdetektiv på hertuginde Meghan i mediets bestræbelser på at finde personlige oplysninger hende.

BBC fortæller oven i købet, at oplysningerne kommer fra privatdetektiven selv, og at det skulle være sket da Meghans forhold til prins Harry stadig var nyt.

Indrømmer lovbrud

I USA har autoriserede privatdetektiver fuldt lovligt adgang til databaser med personlige oplysninger. Blandt andet i forbindelse med retslige dokumenter og sagsagter. Til gengæld er der ikke lovhjemmel for ‘at snage’ i databaserne til journalistiske formål, hvilket privatdetektiven blankt erkender har været tilfældet omkring Meghan.

BBC hævder også, at have set den rapport, der er blevet sendt fra detektiven til The Sun og skriver, at den indeholder følsomme oplysninger som telefonnummer, adresser og også Meghans sygesikringsnummer, som svarer til vores danske personnummer.

Nøglen til skattekisten

Rapporten skulle ydermere indeholde oplysninger om hertugindens nære familie samt om hendes eksmand og en tidligere kæreste.

“Næsten alt, hvad jeg fandt ud af, med undtagelse af personnummeret, kunne de selv have fundet på lovlig vis. Og når man har det, har man også nøglen til ‘skattekisten’,” fortæller privatdetektiven til BBC.

Det fremgår også, at der netop i starten af parrets forhold dukkede flere historier om dem op i The Sun og andre tabloidaviser. Blandt andet fortællingen om, hvorledes Harry skulle have nærmest tæppebombet Meghan med sms-beskeder samt om en weekend de tilbragte sammen i Meghans hjem i Toronto.

Et turbulent forhold

Harry og Meghan har i det hele taget haft et turbulent forhold til den britiske tabloidpresse. Det kom senest frem under deres nylige interview med Oprah Winfrey, hvor de gentog deres anklager om, at denne del af pressen skaber et ‘giftigt miljø’.

Prins Harry kører i øjeblikket retssager mod både udgiveren af ​​Sun og den tidligere udgiver af Daily Mirror i forbindelse med beskyldninger om telefonhacking.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu