ANNONCE

Afsløring: Her er DRs nye søndagsdrama

23. marts 2021 06:18 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Den dansk-svenske thrillerserie har blandt andre Amanda Collin og Johanne Louise Schmidt på rollelisten

Afsløring: Her er DRs nye søndagsdrama
Amanda Collin er også at finde på rollelisten. Senest har hun imponeret med hovedrollen i Ridley Scotts sci-fi-serie "Raised by Wolves". (Arkivfoto) - Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

Juleaftensdag vågner det svenske par Jenni og Salle og opdager til deres rædsel, at deres nyfødte barn på uforklarlig vis er væk. Der er ingen ledetråde, ingen vidner og intet motiv.

Herfra begynder DR’s nye søndagsdrama, “Sneengle”, som trin for trin optrevler hændelsesforløbet, der leder op til barnets forsvinden.

Det er ikke kun forældreparret, der søger efter sandheden. Det gør en dansk sygeplejerske og en svensk politibetjent også.

Det annoncerer DR i en pressemeddelelse.

Danskere og svenskere

“Sneengle” er et samarbejde mellem DR og den svenske public service-station SVT, og der er både svenske og danske navne på rollelisten.

De rød-hvide roller indtages blandt andre af Amanda Collin, som senest har imponeret med hovedrollen i Ridley Scotts sci-fi-serie “Raised by Wolves”.

Også danske skuespillerinder som Johanne Louise Schmidt – kendt som Rose i Afdeling Q-filmene – og Maria Rossing er på rollelisten, mens de blå-gule roller spilles af kendte svenske skuespillere som Josefin Asplund og Ardalan Esmaili.

Sidstnævnte har også flere danske film og serier på sit cv. Blandt andet i “Ser du månen, Daniel”, “Alfa” og “The Rain”.

Dansk manuskriptforfatter

Bag serien står den danske manuskriptforfatter Mette Heeno.

– Hvad vil det sige at være mor og så igen miste den gave eller forbandelse, som det kan føles som, når man bliver mor? Hvad er det for nogle følelser af håb og kærlighed, men også desperation og rædsel, der knytter sig til forældrerollen, og hvor kan de følelser ultimativt føre dig hen?

– Det er nogle af de underliggende relaterbare temaer, som serien undersøger, mens alle leder efter den forsvundne baby, forklarer Mette Heeno i pressemeddelelsen.

“Sneengle” er allerede udtaget til den anerkendte festival Berlinalen som den ene af i alt seks serier på verdensplan.

“Sneengle” har premiere søndag den 4. april klokken 20.00 på DR1 og DRTV.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu