Spansk afstemning: 73 procent vil have Laudrup som Real-træner

21. februar 2013 15:17 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Spansk afstemning: 73 procent vil have Laudrup som Real-træner
Billede mangler

Står det til brugerne af den store spanske avis AS, er der ingen tvivl – Michael Laudrup skal efterfølge José Mourinho på Real Madrids trænerbænk.

 

I en afstemning, hvor over 35.000 brugere har afgivet stemmer, ligger den danske succes-træner i Swansea på hele 73 procent af stemmerne klokken 14:30 torsdag eftermiddag.

Det skal siges, at avisen kun har valgt at have tre kandidater med i afstemningen, der har Chelsea-manageren, Rafael Benítez, og Paris Saint-Germain-træneren, Carlo Ancelotti, som de to andre kombattanter i dysten.

Ikke desto mindre giver denne afstemning en klar indikation af, at spanierne har et godt øje til Michael Laudrup, der i løbet af sin spillerkarriere skiftede Barcelona ud til fordel for netop Real Madrid.

Mens José Mourinho i denne sæson har store problemer med at skaffe den spanske storklub gode resultater og ligger på en skuffende tredjeplads i La Liga, er Swansea med Michael Laudrup i spidsen flyvende i Premier League.

Klubben fra Wales ligger langt inde i sæsonen på en ottendeplads og har søndag en stor mulighed for at vinde sit første trofæ, når Bradford fra den fjerdebedste række er modstanderen i Capital One Cup-finalen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu