Afstemning: Skader Lars Barfoed de Konservative med utroskab?

11. februar 2013 21:41 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Afstemning: Skader Lars Barfoed de Konservative med utroskab?
Foto: Facebook.

Vil Lars Barfoeds utroskab og skilsmisse ramme de Konservative?

Se resultat

Indlæser ... Indlæser ...

Lars Barfoed skader de Konservative med utroskab og kommende skilsmisse fra sin kone, Vibeke Sylvest Barfoed – det er ikke godt for et parti, der i forvejen kæmper en dødskamp.

 

Det mener B.T.s politiske kommentator, Lotte Hansen.

 

– Han burde have bedre styr på sin kone, som nu vælger at fortælle pressen om sin mands utroskab. Det her falder tilbage på dem begge to, og det tæller bestemt nedad i forhold til partiets dårlige meningsmålinger, siger Lotte Hansen.

 

At de Konservative er et parti, der samtidig slår sig op på familie og kerneværdier, gør ikke situationen for Lars Barfoed – eller partiet – bedre.

 

Vibeke Sylvest Barfoed valgte selv at fortælle B.T. at hun skulle skilles fra Lars Barfoed, fordi han havde været utro.

 

Men det er nærmest som at sparke til en mand, der i forvejen ligger end. Det kommer til at være et samtaleemne fremover, mener Lotte Hansen:

– Nu har hun jo valgt at stå frem, og det er ikke hjælpsomt over for en partiformand. Selv om der kun bliver skrevet en enkelt artikel om det, vil alle tale om det fra nu af, siger Lotte Hansen.

 

Hvad der helt konkret kommer til at ske på de familiemæssige linjer, vil kun tiden vise.

 

Men hvis Lars Barfoed følger med i Matador som så mange andre danskere, så kan han jo kigge på Jørgen Varnæs ogse på hvordan det gik ham, da hans kone fandt ud af, at han lå i med en anden.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu