ANNONCE

AG København erklæret konkurs

31. juli 2012 12:02 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
AG København erklæret konkurs
Billede mangler

Håndboldklubben AG København e r tirsdag morgen blevet erklæret konkurs – Kasi-Jespers drøm om et storhold er knækket.
 
Så er det slut – håndboldklubben AG København er erklæret konkurs og alle spillere og medarbejdere er blevet fritstillet.
 
AG København skriver følgende i en pressemeddelelse:
”Efter 7 års optur fra serierne til Champions League’s Final4, er eventyret for AG Københavns vedkommende slut. Ejerne har således i dag besluttet sig for at lukke selskabet bag AG København”.
 
Dermed skal flere af de danske OL-håndboldspillere,d er lige nu befinder sig i London ud at have ny klub.
 
– Det er med den dybeste beklagelse, at vi efter at have arbejdet på at finde en ny ejer eller ejerkreds, og faktisk har været meget tæt på en løsning, nu må tage dette skridt. Det ville kræve, at vi fortsat var involveret på et niveau, vi desværre ikke længere ser som en mulighed, siger klubejer Jesper ”Kasi” Nielsen og fortsætter:
 
– Vi har fået ekstremt mange positive henvendelser fra sponsorer, mindre investorer og langt de fleste samarbejdspartnere, men vi kan desværre også konstatere, at der ikke er nogen, der ønsker eller er i stand til at overtage forretningen. Vi har kæmpet hårdt, men må for første gang erkende, at noget faktisk er umuligt
 
– Vi har slået verdensrekorder, skabt oplevelser, opnået et tocifret antal tv-seere og en eksponering, kun få andre kan matche. Vi har formået at fylde arenaerne alle steder vi er kommet frem, vi har mødt op med holdet og vi har skabt en historisk stærk dansk håndboldhjemmebane. Tusindvis af spisende gæster, mere end 20.000 venner på facebook, små 200 venskabsklubber og et merchandisesalg, der slår alle hidtidige rekorder for håndboldklubber.
– På få år har vi skabt Skandinaviens største håndboldklub og en af de største sportsforretninger målt på alle sportslige og kommercielle parametre, slutter Jesper Nielsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu