ANNONCE

AGF forstærker defensiven

25. januar 2021 11:21 | Af: Ritzau Fokus

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Bubacarr Sanneh skal spille i AGF i resten af denne sæson.

AGF forstærker defensiven
Bubacarr Sanneh spillede for FC Midtjylland tidligere i karrieren. Han scorede et mål i en 1-0-sejr ude mod Brøndby i maj 2018, og det var med til at sikre FCM det danske mesterskab i den sæson. (Arkivfoto) Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix

Fodboldklubben AGF har lejet stopperen Bubacarr Sanneh i Anderlecht i resten af denne sæson. Det oplyser AGF på sin hjemmeside. AGF-direktør Jacob Nielsen kalder 26-årige Sanneh for en topspiller med en god alder.

– Efter Niklas Backman desværre er blevet alvorligt skadet, stod vi med en aktuel udfordring i vores bageste kæde. Den har vi forhåbentlig nu løst med en dygtig forsvarsspiller i skikkelse af Sanneh, der gennem flere sæsoner har vist sit værd i Superligaen, siger Jacob Nielsen.

Sanneh nåede at spille 67 kampe og score 11 mål i Superligaen for AC Horsens og FC Midtjylland, før han blev solgt til Anderlecht i sommeren 2018. Han er landsholdsspiller for Gambia, hvor han er noteret for 24 A-landskampe.

Skiftet til Anderlecht blev aldrig den store succes, og senest er Sanneh blev udlejet til Göztepe i Tyrkiet og Oostende i Belgien.

– Han er blevet modnet af at være i Belgien og senere også i Tyrkiet. Vi ser frem til at byde ham velkommen tilbage til Danmark og til AGF, hvor han kommer til at supplere vores forsvar med sin fysiske styrke og sit hårde arbejde, siger Jacob Nielsen.

Sanneh var kendt for at være en fysisk stærk stopper i sin tid i Superligaen, og han scorede også jævnligt på dødbolde i kraft af sin styrke i luften.

– Alle husker nok hans kvaliteter fra hans første tid i ligaen. Og selv om han ikke har spillet så mange kampe på det seneste, så er han stadig en dygtig forsvarsspiller, som kommer til at gardere os godt på den front i løbet af foråret, der byder på rigtig mange kampe.

Sanneh slutter sig til AGF-truppen, når han har overstået den obligatoriske karantæne og coronatest.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu