AGF overhaler OB på perlemål

17. marts 2013 18:55 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
AGF overhaler OB på perlemål
Billede mangler

AGF sætter sig på femtepladsen i Superligaen, kun et sølle point fra AaB på pladsen, der giver adgang til europæisk fodbold. Imens må OB lide den tort at rykke en plads ned til sjettepladsen. Sådan er status i den øvre del af Superligaen, efter OB søndag tabte 2-1 på udebane til AGF.

Kampen på et råkoldt Aarhus Stadion begyndte med et brag. Og det var gæsterne fra OB, der i første omgang slap bedst fra det. Emil Larsen sparkede efter kun seks minutter bolden op i målkrogen efter flot forarbejde fra Bashkim Kadrii og Darko Bodul.

AGF var dog hurtige til at slå igen. Kun to minutter efter var Anders Kure på pletten, og kunne heade et hjørnespark i målnettet efter OB-forsvaret blev fanget med vægten på hælene.

Efter den dramatiske og målrige begyndelse dalede kampen lidt i intensitet, men dog stadig med AGF i en lidt mere aggressiv rolle end OB.

Kampen skulle helt hen i det 72. minut, før det lykkedes AGF at bombe sig foran. Osama Akharraz blev af Stephan Pedersen spillet i en fordelagtig position foran Jesper Christiansen i OB-målet. Den fynske keeper, der ikke var helt smart placeret i situationen, blev fanget på mellemhånd. Det benyttede Akharraz til at krølle et flot placeret skud ind i den fjerneste krog.

Et elegant mål, der de sidste 16 minutter fik temperaturen og opbakningen til at stige på lægterne. Med ti minutter tilbage fik OB muligheden for at udligne, da Bashkim Kadrii tæt under mål fik afsluttet. Men AGF-forsvaret kunne glidetackle bolden væk, der ellers trillede med kurs mod mål.

AGF møder næste gang de forsvarende danmarksmestre fra FC Nordsjælland, mens OB går på landskampspause med en form for krise kradsende i træningsdragterne. OB har ikke vundet nu i fire kampe i træk.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu