ANNONCE

AGF præsterer rekordsalg

7. august 2020 11:09 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Angriberen fra Sierra Leone er efter fire år fortid hos DM-bronzevinderne. Mustapha Bundu skal til Belgien.

AGF præsterer rekordsalg
Mustapha Bundu skifter fra AGF til Anderlecht. Foto: Scanpix

Fodboldklubben AGF sælger angriberen Mustapha Bundu til den belgiske storklub Anderlecht.

Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse fredag. Der foreligger endnu ingen detaljer om kontraktlængden til den 23-årige angriber fra Sierra Leone.

AGF skriver i meddelelsen, at salget af Mustapha Bundu betyder, at klubben forventer et overskud i 2020/21-regnskabet på mellem 15 og 30 millioner kroner.

Spændet skyldes ikke mindst, at der er usikkerhed om klubbens indtægter på grund af coronapandemien, herunder hjælpepakker fra staten.

– Der forhandles om en samlet salgspris i niveauet DKK 25-30 mio. samt en videresalgsklausul., har AGF skrevet i en tidligere fondsbørsmeddelelse. Salget er derfor klubbens største og overgår salget af Jens Stage til FC København.

Klubberne er enige om ikke at dele detaljer om handlen.

Mustapha Bundu kom til AGF i 2016 fra Hereford i England. Her læste han på byens college.

I en pressemeddelelse siger sportschef Peter Christiansen fra AGF:

– Det er altid med vemod, når vi sender spillere afsted – især når de som Bundu har været her fra de var ganske unge og har udviklet sig – både som spillere og som mennesker i klubben, hvor vi har set Bundu blive en voksen mand og en profil for os. Men det er også med stolthed og glæde, at vi nu ser ham få chancen i en så stor klub som Anderlecht, hvor jeg tror han vil gøre det godt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu