AGF slog Sønderjyske i sidste test

24. februar 2013 15:57 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
AGF slog Sønderjyske i sidste test
Billede mangler

AGF fik en fin generalprøve på Superligastarten i næste weekend, da man søndag eftermiddag, slog Sønderjyske med 2-1  i Aarhus.

 

For begge hold var det sidste testkamp i vinterpausen, og det var derfor to hold i stærkeste opstilling. AGF startede kampen bedst, og efter en halv times spil kunne Stephan Petersen bringe hjemmeholdet foran, da han slap alene igennem med Sønderjyskes nye kroatiske målmand Marin Skender.

Et lille kvarter efter blev det så til 2-0. Et indlæg fra Stephan Petersen blev blokeret og bolden sprang hen til Mate Vatsadze, der satte bolden i nettaget til en fortjent 2-0 føring til AGF.

Aarhusianerne fik i anden halvleg chancen for at øge yderligere, da de fik et straffespark, da Hallgrimur Jonasson nedlagde Stephan Petersen i feltet, men Davit Skhirtladze brændte efterfølgende fra 11-meterpletten.

Der blev sidst i kampen skiftet flittigt ud hos begge hold, og der blev langt mellem mulighederne. Til sidst fik Sønderjyskes Thomas Hansen dog reduceret efter et hjørnespark til slutstillingen 2-1.

Sønderjyske åbner foråret i Superligaen på lørdag, hvor de på udebane møder FC Midtjylland, mens AGF mandag den 4. marts skal en tur til Esbjerg.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu