AGF’er prøves af i Everton

27. februar 2013 17:34 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
AGF'er prøves af i Everton
Billede mangler

AGF har længe været klar over, at klubben er i besiddelse af ét af Danmarks store målmandstalenter i U19-keeperen Thomas Hagelskjær.

 

18-årige Hagelskjær, der senest optrådte for U18-landsholdet, har tidligere været til prøvetræning i Werder Bremen, og nu skal han igen udenlands.

Denne gang er det Everton, der har den forhenværende engelske landsholdskeeper Chris Woods som målmandstræner, som vil se Hagelskjær an mandag til fredag i næste uge.

AGFs egen hjemmeside skriver, at Everton har fulgt målmandstalentet i to år, og at klubbens skandinaviske scout Bryan King overværede flere af aarhusianernes træningspas på træningslejren i Portugal.

– Der er tale om en meget seriøs henvendelse fra Everton, der har et indgående kendskab til Thomas’ målmandskvaliteter. Derfor har vi sagt ja til, at han får denne spændende udfordring, der helt sikkert vil gavne hans udvikling, siger sportschef Brian Steen Nielsen til AGFfodbold.dk.

Thomas Hagelskjær smutter dog ikke lige foreløbigt, med mindre Everton har pengepungen fremme. AGF forlængede nemlig i januar aftalen med talentet, så han er i AGF indtil sommeren 2015.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu