Agger afstår fra Brøndby-feriepenge

6. februar 2013 06:47 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Agger afstår fra Brøndby-feriepenge
Daniel Agger siger nej til feriepenge

Daniel Agger. Foto: Wikipedia.

Daniel Agger vil gøre alt for at hjælpe sin tidligere klub og har derfor har han sagt nej til feriepenge fra Brøndby.

 

Han smiler med det ene øje og ser bekymret ud med det andet.

For Daniel Agger er glad for, at det i første omgang lykkedes Brøndby at redde sig.

Men klubben skal have hjælp fremadrettet, og her er landsholdsanføreren klar til at hjælpe sin tidligere klub.

Derfor har Daniel Agger meddelt, at han ikke vil have sine feriepenge, som andre spillere ellers har gjort krav på.

– Jeg har sagt nej til feriepengene. Der har jeg gjort, fordi jeg vil rigtigt gerne hjælpe en klub i nød, siger Daniel Agger og fortsætter:

– Det er en klub, der betyder rigtig meget for mange mennesker. Det er en klub, som har problemer og har brug for hjælp. Og jeg vil gerne være med til at hjælpe, og det håber jeg også, at der er rigtig mange andre, der vil, siger Agger, som dog ikke vil pådutte andre spillere at fraskrive sig deres feriepenge.

– Det må de gøre, som de vil, men jeg håber da, at mange af dem vil kigge på situationen og overveje det. Men det er ikke op til mig. Jeg taler bare for mig selv, siger han.

Og han mener det. Det med at hjælpe. Han taler længe og varmt om det nede i gangene på Skopjes nationalstadion, Philip d. 2, inden Danmarks aftentræning.

– Jeg ved, der er rigtigt mange mennesker, for hvem det ligger nært at hjælpe klubben, og det tror jeg også, der er brug for nu. Dansk fodbold er ikke tjent med, at BIF ikke er i Superligaen. Det ville være så hårdt et slag for mange, hvis den lukkede. Det er ikke kun en fodboldklub. Det er meget mere – ikke mindst på Vestegnen. Så det må simpelthen ikke ske, at den lukker, siger Agger.

Ud over at afskrive sig feriepengene, kommer Agger ikke nærmere ind på, hvordan han vil hjælpe Brøndby. Heller ikke, hvorvidt det er økonomisk. Men hjælpe klubben, det vil han.

– Jeg vil gerne hjælpe Brøndby med det, jeg nu kan. Noget positivitet. Hvis den har brug for noget, er jeg villig til det, og forhåbentlig kan vi få den op på det niveau, den havde engang. Jeg er glad for at det lykkedes i første omgang. Nu håber jeg bare at det kun går en vej, og det er fremad, siger Agger.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu