Agger: Derfor er jeg skadesfri

5. februar 2013 22:29 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Agger: Derfor er jeg skadesfri
Billede mangler

Der plejer at være noget galt med ham. Ryggen, ledbånd, brækket ribben, knæet, blandt andet. Et engelsk website opgjorde sidste år, at Daniel Agger har været på skadeslisten med små og store skader 22 gange, siden han kom til klubben i 2006.

 

Men den danske landsholdanfører er nu gået proaktivt ind med deciderede planer for træning, og hvilke kampe han skal spille for at forhindre skader. Og det har hjulpet, fortæller han.

– Jeg synes, det går fint i øjeblikket. Jeg har spillet samtlige kampe i Premier League, og det er en stor bedrift i sig selv for mit vedkommende. Jeg har ikke haft skader i et stykke tid og føler mig virkelig godt tilpas, siger Agger og uddyber:

– Det skyldes den rette dosering, den rette træningsmængde og de rette kampe. Jeg fundet ud af, at det er den rette vej for mig. Der er en klar plan for den måde, jeg træner på, og den måde, jeg restituerer på, og det er det, som har båret mig igennem, siger Daniel Agger.

Den rette træningsmængde, og det, at han ikke spiller alle kampe for Liverpool, har ikke bare gjort, at Agger er skadesfri, men også at han fysisk er bedre.

– Jeg kan mærke, at det gør mig bedre fysisk og mere fit. Jeg har virkelig følt mig godt tilpas, og det er naturligvis grunden til, at jeg har spillet alle de kampe, jeg har spillet. Og det er positivt, især når det nu har været, som det har med skader de seneste mange år, siger anføreren.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu