Agger havde forudset det

23. marts 2013 09:04 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Agger havde forudset det

Daniel Agger havde sagt det allerede torsdag i forbindelse med den sidste træning.

 

Under en snak med assistenttræner Peter Bonde havde hansagt, at det jo er godt, at Danmark altid er bedst under pres, når det netopvar en skæbnekamp, der ventede fredag aften i Tjekkiet.

– Det er der, man skal vise sit værd, og det var det, vigjorde i dag, sagde Daniel Agger efter sejren, der igen bringer Danmark tilbage i kampen om VM-billetterne og samtidig satte en stopper for stimen uden sejre, der startede ved den anden kamp under sidste sommers EM-slutrunde.

– Vi fik det, vi kom efter, og indtil i dag havde vi ikkefået de point, vi gerne ville have haft, så det her tager os selvfølgeligfremad. Men det skal følges op på tirsdag med tre point mod Bulgarien, sagde Daniel Agger med henvisning til opgøret i Parken mod endnu en af de nærmestekonkurrenter.

I første halvleg havde Danmark det svært på en bane, der ikke var lige så god, som det eller havde forlydt inden afrejsen, og mod et tjekkisk hold, der lige som danskerne gik hårdt til den i nærkampene, men efter pausen havde Danmark succes med at få flyttet bolden ud af farezonen og væk framodstanderne.

– Der var rigtig meget duelspil i dag, og det var nogle lidt svære betingelser. Men jeg synes, det lykkedes os at få flyttet bolden længerefrem og hurtigere rundt, sagde Daniel Agger.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu