Åh nej! To danske profiler tvivlsomme til skæbnekamp

24. marts 2013 12:32 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Åh nej! To danske profiler tvivlsomme til skæbnekamp
Billede mangler

Når Danmark på tirsdag tager imod Bulgarien i Parken, kan det blive uden to af landsholdets offensive profiler.Således var hverken Michael Krohn-Dehli og Christian Eriksen med til søndagens landsholdstræning på Frederiksberg. I stedet blev de på hotellet i Helsingør.

 

– Krohn-Dehli og Eriksen er vitterligt tvivlsomme. Krohn-Dehli kom fint ud af Tjekkiet-kampen, men dagen efter følte han sig alligevel mere ramt på knæet, og Eriksen løber 14-15 kilometer hver eneste kamp. Det kan han mærke på kroppen, og derfor har vi givet ham noget mere hvile. Det er hans muskulatur, der sender nogle signaler til ham, og det må vi lytte til, siger Morten Olsen ifølge TV2 Sporten til ritzau.

Heller ikke anfører Daniel Agger deltog i søndagens træning, hvilket dog ikke giver grund til store panderynker i landsholdslejren.

– For Agger handler det om at følge det program, som han gør til dagligt i Liverpool. Han skal ikke træne så meget, hvis han skal være klar til kampene, så det er normalt at spare ham efter en kamp.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu