– Ajax har Danmarks bedste talenter

23. januar 2013 20:28 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
- Ajax har Danmarks bedste talenter
Billede mangler

Christian Poulsen mener, at han spiller sammen med Danmarks fire største talenter i Ajax.

 

Danskerkolonien i Ajax Amsterdam er seks mand stor og består foruden af stortalenterne Viktor Fischer, Christian Eriksen, Nicolai Boilesen og Lucas Andersen af de mere rutinerede Lasse Schøne og Christian Poulsen. Og sidstnævnte er meget imponeret over den udvikling, som Fischer, Eriksen, Boilesen og Andersen gennemgår i den hollandske mesterklub.

– Jeg er imponeret over, at det er lykkedes Ajax at hente de fire største talenter i Danmark til klubben. Bedre end Eriksen, Boilesen, Fischer og Andersen finder man det ikke i Danmark. Det er ikke bare noget, jeg siger, fordi de er mine holdkammerater – det er en kendsgerning, og alle i Danmark vil være enige med mig, siger Christian Poulsen til hollandske medier og tilføjer:

– Mentalt er de også nået meget langt. Da jeg var i deres alder, var jeg ikke en gang helt sikker på, at jeg ville være fodboldspiller.

Christian Poulsen er med sine 32 år en rutineret ræv sammenlignet med sine fire unge landsmænd, og han forsøger at lære fra sig af de erfaringer, han har gjort sig gennem mange år i topfodbold.

– Jeg kan ikke lære dem så meget teknisk – der er de vist alle bedre end mig. De har også langt mere talent, end jeg havde i deres alder. På den måde har de ikke brug for mig. Men vi taler om, hvordan man håndterer pres, hvordan man får det bedste ud af sig selv, og hvordan man udnytter sine kvaliteter bedst muligt. Den side af fodbolden har altid fascineret mig, siger Christian Poulsen.Tipsbladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu