Akharraz beklager angreb på AGF

18. marts 2013 15:49 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Akharraz beklager angreb på AGF
Billede mangler

I sit tweet skrev søndagens matchvinder mod OB:

 

“Føler mig overhovedet ik værdsat i AGF jeg har fucking! lige sikret klubben 3 vigtige point. Nu smutter jeg til Kbh og måske blir jeg der!”

Nu har AGF på klubbens egen hjemmeside lagt følgende beklagelse fra Osama Akharraz, og heri er der ikke snak om, at hans tweet var ment for sjov:

– Det er vigtigt for mig at få at vide, når jeg gør det godt. Jeg har haft det lidt svært rent fodboldmæssigt i en periode, men i går synes jeg, at jeg spillede en god kamp, og jeg føler måske ikke helt, at jeg har fået den anerkendelse og feedback, jeg har brug for. Det var skrevet i et øjebliks frustration, og her bagefter fortryder jeg, at jeg trak det så skarpt op. Men der var altså tale om nogle frustrationer, jeg skulle ud med. Det har jeg fået nu, og nu gælder det om at kigge fremad, siger Osama Akharraz til AGF.dk.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu