Alex Ferguson skal stå skoleret

21. januar 2013 19:44 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Alex Ferguson skal stå skoleret
Billede mangler

Manchester Uniteds manager, Alex Ferguson, har fået det engelske fodboldforbund på nakken, da han i weekenden kom med hårde beskyldninger mod en af linjevogterne efter opgøret mod Tottenham.

 

Det engelske fodboldforbund, The FA, har bedt Manchester Uniteds manager, Alex Ferguson, om forklare sig, efter han kom med hårde beskyldninger mod linjevogteren Simon Beck efter søndagens opgør mod Tottenham. Det skriver Sportsmole.co.uk.

Manchester United førte kampen langt ind i dommerens overtid, men Tottenhams Clint Dempsey fik udlignet i de døende sekunder, og det var åbenbart for meget for Alex Ferguson, der mente, at hans mandskab blev snydt for et straffespark tidligere i kampen.

– Der blev begået et klart straffespark på Wayne Rooney, men der var ingen chance for, at linedommeren kunne finde på at give os det. Vi har ikke den bedste forhistorie med den linjedommer. For et par år siden anerkendte han en scoring fra Didier Drogba, selv om han var i klar offside. Sådanne ting husker man, sagde Alex Ferguson til BBC efter kampen.

Han skal aflægge svar inden på torsdag klokken 18.00 og kan straffes med karantæne eller bødestraf.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu