Alex Rasmussen tæt på nyt hold efter endt karantæne

2. marts 2013 13:25 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Alex Rasmussen tæt på nyt hold efter endt karantæne
Billede mangler

Garmin og Movistar er to enddog meget fornuftige bud på en kommende arbejdsgiver til Alex Rasmussen.

 

Det bekræfter danskeren over for Feltet.dk.

– Jeg regner stadigvæk med, at det bliver Garmin, men jeg har ikke skrevet under på noget endnu. Jeg håber, det er noget, som falder på plads inden for en uges tid, så jeg igen kan fokusere på at cykle, siger Alex Rasmussen og tilføjer, at han også har været i kontakt med Movistar.

– Men hvor det ender henne, ved jeg ikke helt, da det er min manager, som styrer det. Det vigtigste for mig lige nu er bare at finde et hold, så jeg igen kan få et nummer på ryggen. Så jeg er klar til at springe på det første og bedste tilbud, siger Rasmussen.

Alex Rasmussen blev i september 2011 suspenderet af den internationale cykelunion UCI for at have rod i sine whereabouts. Dansk Idræts Forbunds dopingnævn frikendte derpå Rasmussen.

UCI ankede denne frifindelse til den internationale sportsdomstol CAS, der i sommeren 2012 idømte Alex Rasmussen 18 måneder karantæne med tilbagevirkende kraft.

Det betyder, at fra midten af marts er Alex Rasmussen igen fri til at køre cykelløb.

Alex Rasmussen siger til cykelsitet, at han håber at blive klar til forårsklassikeren Paris-Roubaix, der bliver kørt den 7. april.

Hvis det bliver i Team Garmin-Sharps farver, kommer han i fint selskab. Holdet råder over bl.a. profiler som Ryder Hesjedal, David Millar, Tyler Farrar og klassikerspecialisten Nick Nuyens.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu