Alex Rasmussen tilbage hos Garmin-Sharp

18. marts 2013 18:29 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Alex Rasmussen tilbage hos Garmin-Sharp
Billede mangler

Fredag udløb cykelrytteren Alex Rasmussens karantæne. Nu tyder alt på, at karrieren atter er på skinner. Efter en nervepirrende weekend var det en glad Alex Rasmussen, der mandag kunne fortælle, at han netop har underskrevet en ny kontrakt med cykelholdet Team Garmin-Sharp.

– Det er mest af alt en lettelse. Det har været rigtig stressende ikke at vide, hvad der skulle ske. Især fordi sæsonen er i fuld gang. Jeg har været nervøs, men nu er det rart at vide, at jeg atter kan koncentrere mig om at køre cykelløb, siger Alex Rasmussen til Sporten.dk.

Den fynske cykelrytter blev idømt en karantæne, efter at have fået advarsler for ikke at have tilstrækkeligt styr på sine opholdssteder.

Før karantænen trådte i kraft, kørte han på Garmin-holdet under sportsdirektør Jonathan Vaughters. Under karantænen havde han løbende kontakt med sportsdirektøren, der dog ikke kunne love noget. Mandag blev det så til en et-årig kontrakt, der løber for resten af cykelsæsonen.

– Jeg har snakket en del med Jonathan Vaughters, men han ville ikke love noget. Det har dog ligget i luften, at der måske var en plads til mig.

Under karantænen trænede Alex Rasmussen indædt i selskab med flere af de andre Garmin-ryttere i Spanien. Den indsats bar frugt, da rygterne om den hårdtarbejdende dansker nåede sportsdirektøren.

– Det eneste jeg kunne gøre var at vise, at jeg havde trænet hårdt, og at jeg ville gøre alt for at være klar. Han vidste, at jeg var mere motiveret end nogensinde. Nu glæder jeg mig bare til at komme tilbage og vise, at jeg kan være med, lyder det fra Alex Rasmussen, der dog endnu ikke har fået sin første opgave i Garmin-trøjen.

– Jeg ved endnu ikke, hvad jeg skal køre, men jeg håber lidt på at være med i Dwars door Vlaanderen. Ellers er der Gent-Wevelgem søndag, som ville være rigtig interessant. På lidt længere sigt er der Paris-Roubaix, som jeg også rigtig gerne vil køre, siger Alex Rasmussen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu