Alexandras sangkarriere tager uventet drejning: Et hit hos helt særlige personer

6. november 2018 16:17 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Grevinde Alexandras karriere som sanger er ved at gå ind i et nyt kapitel.

Grevinde Alexandra overraskede alt og alle, da hun udgav en single. Karrieren som popstjerne har ikke ligefrem ligget i kortene, men nu får grevinden opbakning fra en uventet kant. Sangen er åbenbart blevet et hit hos de unge mennesker – eller nærmere betegnet prins Nikolais venner, forklarede den 54-årige sanglærke, da hun besøgte Go’ Morgen Danmark.

– Min søn Nikolai sagde, han havde spillet nummeret for nogle venner, og de jublede og dansede rundt. Jeg er bare glad. Jeg håber, man tager godt imod sangen og bliver glad, lød den positive melding i TV-programmet.

Det er singlen ‘Wash me away’, som har fået grevinde Alexandra på de danske læber igen – og ind på spotify-playlisterne.

Vennerne opfordrede grevinden til at prøve sig af

For grevinde Alexandra har det at synge altid været noget, som hun nød. Men der skulle et skub til fra vennerne, før at hun kastede sig ud i en reel single, forklarede hun i selvsamme interview på TV2s morgensendeflade.

– Mine venner har spurgt mig, hvorfor jeg ikke startede for 20-30 år siden. Men jeg er på en rejse, som slet ikke er slut. Det kan godt ærgre mig, at jeg ikke begyndte før. Men det skal ikke stoppe mig. Alt i livet handler om at turde tage chancen, lød det muntre svar.

Om det betyder, at der er mere musik på vej melder historien ikke noget om, men den tidligere prinsesse afslører dog, at hun ikke har modtaget professionel sangundervisning før nu.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu