ANNONCE

Alle danskere får vigtig corona-besked i e-Boks

20. marts 2020 12:13 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Sundhedsstyrelsen henvender sig for første gang nogensinde direkte til alle borgere på en gang via e-boks.

I dag fredag vil alle landets borgere over 15 år, som er tilmeldt e-Boks, modtage et brev fra Sundhedsstyrelsen om COVID-19.

Det er første gang, at e-Boks står for så massiv en distribution af information til landets borgere.

Det oplyser Sundhedsstyrelsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under videoen

Sundhedsstyrelsen er klar over, at det formidlingsmæssigt er et historisk skridt, men mener, at den epidemi, som vi for øjeblikket befinder os midt i, er så alvorlig, at det er nødvendigt at tage alle formidlingskanaler i brug for at sikre, at alle borgere er velinformerede.

(Vil du se, hvad der blandt andet står i brevet, så klik dig gennem galleriet over artiklen).

– Vi har i de seneste uger gennemført en massiv medie- og kommunikationsindsats for at sikre os, at alle borgere er informerede om, hvordan de kan beskytte sig selv og andre, og hvilke symptomer de skal reagere på og hvordan. Med dette initiativ sikrer vi os, at alle får informationen direkte til deres elektroniske postkasse, siger Niels Sandø, enhedschef i Sundhedsstyrelsen.

SKal give svar

Brevet i e-Boks skal give borgere information og svar på spørgsmål om coronavirus/COVID-19, herunder information om symptomerne på COVID-19, retningslinjer for hvad du skal gøre, hvis du eller dit barn oplever symptomer, samt gode råde og generelle anbefalinger til, hvordan man som borger skal forholde sig til den nuværende situation.

– Vi er klar over, at vi ikke når ud til samtlige borgere. Der er nogle borgere, som er fritaget fra at benytte e-Boks. Her vil vi gerne opfordre til, at familie, venner og bekendte deler brevet med dem, siger Niels Sandø.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu