ANNONCE

Alle disse nye regler er trådt i kraft i dag

1. juli 2020 09:08 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det er vigtigt, at du har styr på dem, du risikerer at overtræde i din hverdag.

Fra i dag skal du måske tænke dig om en ekstra gang, før du sætter dig bag rattet i et køretøj. Du skal også være opmærksom på, at flere områder i Danmark nu kan blive videoovervåget, og derudover behøver du ikke blive overrasket over, at en stor bank i Danmark har droppet deres gøren og laden på det sociale medie Twitter.

Det hele handler nemlig om en række nye love, der i dag den 1. juli er trådt i kraft i Danmark. Nogle af lovene kræver, at du som borger er en tand mere opmærksom i din hverdag, mens andre af lovene har givet en dansk styrelse, såvel som danske kommuner, flere beføjelser.

En glad minister

Du kan i galleriet til denne artikel få et overblik over nogle af de love, der er trådt i kraft i dag, og en af dem har gjort landets erhvervsminister, Simon Kollerup (S), til en glad mand.

Han er nemlig særligt glad for, at der fra i dag er sat nye regler op for udbydere af kviklån, og målet med loven er at sikre de mennesker, der tager et kvikån, bedre.

– Jeg er stolt over, at vi nu indfører nogle regler, der vil komme rigtig mange mennesker – ikke mindst mennesker, der har det svært – til gode. Det her er ikke bare et flueben på et stykke papir – det er noget, der kan mærkes blandt dem, der har mest brug for det, siger Simon Kollerup i en pressemeddelelse.

Klik dig gennem galleriet for at læse om de andre love, så du har helt styr på, hvad du skal være særligt opmærksom på fra i dag.

Kilder: MiljøstyrelsenSikkerhedsstyrelsenBech BruunEjendom DanmarkSagroAltingetErhvervsministeriet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu