Allegri til åbenmundet Berlusconi: Jeg bestemmer!

20. februar 2013 12:06 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Allegri til åbenmundet Berlusconi: Jeg bestemmer!
Billede mangler

Onsdag aften skal AC Milan stå den ultimative prøve, når Barcelona gæster San Siro. Gode råd er efterhånden dyre, når det kommer til at holde de spanske vicemestre fra fadet, men som så ofte før har Silvio Berlusconi en løsning parat: Messi skal mandsopdækkes.

 

Sådan lød klubejerens simple recept, da han tidligere på ugen gav sit bud på, hvordan Barcelona skal besejres. For nogen lyder opskriften en kende for simpel, og det er da heller ikke uden forbehold, at Milan-træner Massimiliano Allegri modtager Berlusconis råd.

– Jeg modtager med glæde input fra præsidenten. Som altid har han ideer og tanker om kampene, og de er til tider brilliante og gennemtænkte. Han ved, at vi altid stiller den stærkest mulige opstilling. Men det er mig, der træffer beslutningerne, udtalte Allegri til den spanske avis AS.

Foran mødet er Allegri klar over, at hans hold står foran en svær opgave, men samtidig at de tidligere har præsteret mod Barca.

– I vores tidligere opgør har vi været gode. Vi tror på, at vi kan nå kvartfinalen, men statistisk set vinder Barcelona 95% af deres kampe, uanset hvem de møder, siger træneren.

I sidste års to gruppekampe mellem de to hold lykkedes det næsten Milan at spille lige op med Barca, da de på Nou Camp sikrede 2-2, mens de hjemme måtte se sig besejret 2-3. De to hold mødtes igen i kvartfinalerne i sidste års udgave, og her vandt Barca samlet 3-1.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu