ANNONCE

Alvorlig ulykke: Fik betonklods gennem forruden

3. august 2020 10:55 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En person er i kritisk tilstand efter rædselsulykke.

Opdateret 10.55:

En person er med ambulance kørt til Rigshospitalets traumeafdeling, og her fra er meldingen, at vedkommendes tilstand er kritisk. Det oplyser Morten Steen, der er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, kort før klokken 11.

Den tilskadekomne – en 33årig kvinde – fik en betonklods ind gennem forruden i sin personbil, da hun kørte i sydgående retning på Motorring 3 ved Buddinge. Selve ulykken skete ifølge politiet, da en lastbil i nordgående retning påkørte autoværnet.

På netop det sted er autoværnet lavet af beton, og et stykke har siddet løst, så ved lastbilens påkørsel er det revet løs og er således fløjet ind gennem ruden på den alvorligt kvæstede modsatkørendes bil.

– To andre biler er også blevet ramt, men her er ingen kommet noget til. Lastbilchaufføren er heller ikke kommet til skade, siger Morten Steen til Newsbreak.dk.

Spærret i timevis

Kort efter ulykken blev motorvejen spærret i begge retninger, og det skabte timelange køer mod både nord og syd. Ved 10-tiden blev der dog genåbnet i sydgående retning, men den havarerede lastbil skulle flyttes, før der kunne åbnes i nordgående.

Det er der netop blevet, da Newsbreak.dk taler med Københavns Vestegns Politi klokken 10.50. Således glider trafikken – omend langsomt – igen på stedet. Ulykken blev anmeldt omkring klokken halv otte mandag morgen.

En bilinspektør har været på stedet for at foretage tekniske undersøgelser af både køretøjer og omstændigheder ved ulykken, og han er færdig, fortæller vagtchefen.

Det er for nuværende ikke afklaret, hvorfor lastbilchaufføren påkørte autoværnet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu