ANNONCE

Amager-anklager: Det er vildere end en krimi

22. december 2011 13:53 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Amager-anklager: Det er vildere end en krimi
Billede mangler

Sagen om Amagermanden er en af de meste utrolige sager, anklager Anne Birgitte Stürup nogensinde har ført.
Og det siger ikke så lidt – den garvede statsanklager har nemlig været i retten i over hundrede nævningesager.
“Indimellem overgår virkeligheden fantasien,” sagde Anne Birgitte Stürup uden for Købehavns Byret kort efter, hun havde fået dømt Marcel Lychau Hansen til livstid.
Den dømtes forbrydelser strækker sig helt fra 1987 og frem til 2010. På utrolig vis fik politiet forbundet Marcel Lychau Hansen til flere gamle voldtægtssager og et mord, da de fandt et tabt kondom med den dømtes dna efter en voldtægt i en haveforening på Amager.
“Hvis jeg havde læst historien i en kriminalroman med det hele, ville jeg have sagt: Jussi Adler-Olsen (forfatter til en række spændingsromaner, red.), du er for langt ude,” siger Anne Birgitte Stürup om den indviklede og langstrakte sag.
Marcel Lychau Hansen blev i mandags dømt skyldig i to mord og syv seksuelle overgreb, røveri og forsøg på brandstiftelse.
I alt blev han kendt skyldigt i seks ud af syv anklagepunkter. Nævningene fandt ikke, at der var nok beviser til at dømme ham for et ellers utrolig groft overgreb på en 47-årig kvinde i Nymosen i 2007. Selvom de i deres begrundelse pointerede, at der var stor sandsynlighed for, at det var Lychau Hansen, der udførte overgrebet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu