ANNONCE

Amagermanden kvittede job kort før anholdelse

8. december 2011 15:17 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Amagermanden kvittede job kort før anholdelse
Billede mangler

To mandlige vidner fra Amagermandens fodboldklub fortæller, at den tiltalte pludseligt sagde op fra sit job som ellers succesrig træner for et førstehold i klubben AB Tårnby.
Han havde netop skrevet ny kontrakt, men sagde den op meget kort tid før, han blev anholdt. Anklageren forsøger antageligt at vise, at Amagermanden følte nettet stramme om sig, da politiet var tæt på at fange ham.
Et af vidnerne fortæller dog, at forklaringen kan være en anden.
“Der havde været en del problemer med samarbejde. Han var ikke typen til at være andenhåndstræner, for der er nogle regler, man skal indordne sig under,” siger vidnet.
Det andet vidne fortæller, at han undrede sig meget over den tiltaltes pludselige opsigelse. Men det først vidne havde forståelse for den.
“Når man kigger på de (samarbejds-, red.) problemer, der har været, har jeg fuld forståelse for, at han gerne ville stoppe. Han har altid været førstehåndstræner, og så blev han andenhåndstræner. Det er altid svært i sportsverdenen,” forklarer han.
Bitterheden over kun at være andenhåndstræner taler til anklagerens forsøg på at vise visse kontrollerende og aggressive karaktertræk ved den tiltalte. Tidligere har andre såkaldte karaktervidner fortalt om lignende træk.
Vidnet fortæller yderligere, at han ofte har set den Amagermanden med hue og i mørkt sportstøj. Ofre har beskrevet deres overfaldsmand med den type tøj.
I dag behandler man sagen om en voldtægt af en kun 17-årig pige i en kolonihaveforening på Amager. Denne forbrydelse startede klapjagten på Amagermanden i efteråret 2010.
Man fandt nemlig ud af, at den sæd, der blev fundet i et kondom tæt på gerningsstedet matchede til dna-beviset fra Mordet i Fasanskoven og flere andre voldtægtssager.
I dag er niende retsdag i sagen mod Amagermanden, og det er meningen, der skal falde dom den 22. december. Både mord, voldtægt, grov vold, røveri og forsøg på brandstiftelse er med i anklagerne.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu