ANNONCE

Amagermanden trak offer rundt i bælte

1. december 2011 07:11 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Amagermanden trak offer rundt i bælte
Billede mangler

Amagermanden er i dag for retten tiltalt for et brutalt overfald på en 47-årig kvinde i den københavnske forstad Vangede.
Kort efter midnat i 22. juli 2007 blev kvinden overfaldt bag fra, hvorefter hun blev udsat for trusler, særlig rå vold og seksuelle krænkelser.
I Københavns Byret vil Amagermanden blive udspurgt om sit kendskab til sagen, og kvinden skal senere på dagen afgive vidneforklaring.
Overgrebet fandt i sin tid sted på Vangedevej ud for Nymosen. Her blev den 47-årige væltet om i græsset, hvorefter gerningsmanden tog kvindens eget bælte og lagde det om halsen på hende og strammede til.
Hun blev følgende slæbt længere ned i Nymosen, hvor hun blev truet på livet og tvunget til anden kønslig omgang af overfaldsmanden.
Under overfaldet var kvinden i livsfare, og gerningsmanden efterlod stedet med beskeder som: “Du bliver liggende et kvarter”, og “jeg kan komme tilbage og slå dig ihjel, og jeg kan finde ud af, hvor du bor.”
I dag er ottende retsdag i sagen mod Amagermanden, hvor han står tiltalt for blandt andet mord, voldtægt, grov vold, røveri og forsøg på brandstiftelse gennem 23 år.
Man forventer en dom den 22. december.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu