Amagermanden trak offer rundt i bælte

1. december 2011 07:11 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Amagermanden trak offer rundt i bælte
Billede mangler

Amagermanden er i dag for retten tiltalt for et brutalt overfald på en 47-årig kvinde i den københavnske forstad Vangede.
Kort efter midnat i 22. juli 2007 blev kvinden overfaldt bag fra, hvorefter hun blev udsat for trusler, særlig rå vold og seksuelle krænkelser.
I Københavns Byret vil Amagermanden blive udspurgt om sit kendskab til sagen, og kvinden skal senere på dagen afgive vidneforklaring.
Overgrebet fandt i sin tid sted på Vangedevej ud for Nymosen. Her blev den 47-årige væltet om i græsset, hvorefter gerningsmanden tog kvindens eget bælte og lagde det om halsen på hende og strammede til.
Hun blev følgende slæbt længere ned i Nymosen, hvor hun blev truet på livet og tvunget til anden kønslig omgang af overfaldsmanden.
Under overfaldet var kvinden i livsfare, og gerningsmanden efterlod stedet med beskeder som: “Du bliver liggende et kvarter”, og “jeg kan komme tilbage og slå dig ihjel, og jeg kan finde ud af, hvor du bor.”
I dag er ottende retsdag i sagen mod Amagermanden, hvor han står tiltalt for blandt andet mord, voldtægt, grov vold, røveri og forsøg på brandstiftelse gennem 23 år.
Man forventer en dom den 22. december.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu