ANNONCE

Amagermandens grønne gummisko under lup

1. december 2011 11:49 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Amagermandens grønne gummisko under lup
Billede mangler

Men en stille og rolig stemme nægtede en anklagede 46-årige mand i Amagersagen noget kendskab til alle forhold, der kunne forbinde ham til et voldelige, seksuelle overgreb mod en 47-årig kvinde begået i københavner forstaden Vangede i 2007.
Anklager Anne Birgitte Stürup spurgte først til, om han kendte til Jægersborg Boldklub, som var stedet, hvor kvinden før overfaldet havde været til en bryllupsfest.
“Ja,” lød det promte svar fra den mørkhårede mand fra Amager, der sad bøjet let frem over i stolen med armene over kors.
Iklædt en navyblå Adidas-trøje med lynlås og løse mørke jean, forklarede han med bestemt stemme, at han som fodboldtræner for en klub på Amager kender stort set alle klubber i Københavnsområdet. Men han afviste ellers har kendskab til området omkring.
Dernæst blev der spurgt til, om Amagermanden havde ejet et par grønne gummi-sko af netop mærket Adidas, som offeret i sin tid havde forklaret at gerningsmanden bar under overfaldet.
“Nej, jeg har aldrig haft grønne gummi-sko,” benægtede manden med en såkaldt københavnerdialekt fra Amager-egnen.
Det kunne anklageren ikke forstå og understregede, at den 46-åriges eks-kæreste under en tidligere afhøring i retten havde fortalt, at han ejede et par et par støvgrønne, da de var i et forhold.
Men det nægtede den solbrune mand alt kendskab til, ligesom han benægtede at have befundet sig i nærheden af Vangede og Nymosen under gerningstidspunktet.
Senere i dag skal offeret afhøres for lukkede døre. Kvindens mand er for syg til at kunne møde frem i retten i dag.
Det kom også frem, at Amagermanden havde fri på gerningsnatten. Arbejdersgiveren har fortalt, at han først skulle møde næste dag den 23. november klokken 22 til næste morgen klokken 7.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu