Amalie: Gud straffer mig for at lyve

13. marts 2012 13:16 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Amalie: Gud straffer mig for at lyve
Billede mangler

Løgn fra ende til anden. Sådan kan Amalies vidneforklaring opsummeres.
Retssagen mod Peter Birch er netop nu i gang i Østre Landsret, og Amalie fastholder den forklaring, hun leverede i byretten allerede i september, nemlig at historien om partnervold og kvælertag var det pure opspind.
“Jeg skreg for at få medlidenhed. Det er virkelig pinligt. Jeg gjorde det for ikke at tabe ansigt. Det er vigtigt ikke at tabe ansigt, når man er kendt. Jeg var stadig stiv, da jeg var hos lægen og hos politiet,” lyder Amalies forklaring på episoden, hvor hun skreg i en gård efter angiveligt at være blevet overfaldet af kæresten. Det skriver ekstrabladet.dk.
Hun siger, at hele voldshistorien, som hun grådkvalt fortalte til både politiet og medierne, var opdigtet. Hun ville have hævn over Peter efter deres brud, og på grund af hendes mor og hendes kendisstatus kom historien lynhurtigt ud.
Den unge realitystjerne bliver dog ikke sigtet for at afgive falsk vidneforklaring. Alligevel føler hun, at hun bliver straffet for sine løgne.
“Gud straffer mig på en eller anden måde,” siger Amalie til ekstrabladet.dk, der er mødt op ved retten.
Hun siger også, at hun er enormt skyldbetynget over hele historien.
Ikke alle køber dog Paradise-babens forklaring. En af dem, der overhørte optrinnet mellem parret sidste år, er vidnet Jakob, der bor i den gård, hvor Amalie skreg om hjælp.
“Hvis det, jeg så i gården, var skuespil, så fortjener Amalie en Oscar,” siger Jakob ifølge netavisen.
Peter blev i september sidste år idømt 40 dages betinget fængsel af byretten. Det er den dom, han nu har anket.
Kilde: ekstrabladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu