Ambitiøse mål for København Håndbold

28. februar 2013 11:56 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ambitiøse mål for København Håndbold
Billede mangler

Der er ambitiøse folk, der står bag København Håndbold. Målet for det nye hold er at etablere sig i den bedste halvdel af dameligaen allerede i den første sæson og nå slutspillet.

Det oplyste København Håndbold ved et pressemøde torsdag.

– København Håndbold vil udvikle, tiltrække og fastholde danske talenter og profiler i København og Omegn, og derigennem drive en virksomhed med økonomisk, menneskeligt og sportsligt overskud, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Den første sæson under det nye logo, der er holdt i brunlige farver og som forestiller en brølende tiger, bliver sæsonen 2013-14. Det er her, klubben gerne vil nå håndboldligaens slutspil.

– Den efterfølgende sæson stræber København Håndbold mod top-4, og herefter mod at konsolidere sig i toppen af dansk kvindehåndbold, samt på sigt at skabe resultater i Europa, skriver klubben.

På pressemødet kunne klubben præsentere seks spillere, der alle er klar til at spille under cheftræner Martin Albertsen.

De seks spillere er Nanna Friis, Simone Spur, Søs Søby, Pernille Larsen, Sofie Bloch og Christina Krogshede. De bliver senere efterfulgt af flere, forsikrer cheftræneren.

– Det bliver ikke det sidste, der kommer fra os i løbet af foråret. Nu har vi fået nogle bagspillere på plads, så der kommer nok også noget på fløjene og målvogterpladsen, siger han.

– Jeg glæder mig over, at vi nu endelig har offentliggjort projektet, og jeg ser frem til, at jeg kan præsentere et ærgerrigt og spillelystent hold, hvis mission er at genskabe entusiasme og interesse for damehåndbolden i København, understreger Martin Albertsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu