ANNONCE

Skulle have spillet i Danmark: Nu er han død

8. april 2020 04:45 | Af: Ritzau Fokus

John Prine spillede som hovednavn på Tønder Festival i august. Nu er han død og blev 73 år.

Skulle have spillet i Danmark: Nu er han død
Musiker John Prine er død efter at være blevet smittet med coronavirus. Han blev 73 år. (Arkivfoto) Foto: Brian Snyder/Reuters

Den amerikanske countrysangskriver John Prine, der har været indlagt med coronavirus, er død. Han blev 73 år.

Det skriver New York Times.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Den 30. marts meddelte familien til Prine, at han lå i respirator efter at have udvist tegn på coronavirus og var i kritisk tilstand. Han var blevet indlagt 26. marts på hospitalet i Nashville.

Prine døde ifølge Times af komplikationer som følge af virusset.

Prines hustru og manager, Fiona Whelan Prine, blev testet positiv for virusset 19. marts. Parret havde været i karantæne separat i deres fælles hjem.

Ifølge Prines hjemmeside skulle han som led i hans sommer-tour i Europa have spillet på Tønder Festival 28. august. En festival, han har gæstet flere gange.

Første gang i 2015, hvor han lukkede festivalen, og senest i 2019, hvor han gav koncert som et af hovednavnene. Det fremgår af Tønder Festivals hjemmeside.

Tønder Festival er dog blevet aflyst i år, efter at statsministeren forlængede forbud mod store forsamlinger til og med august mandag aften.

Prine har gennem sin karriere modtaget Grammys for sit arbejde og blev skrevet ind i sangskrivernes Hall of Fame sidste år.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu