Amerikansk politi jagter mulig serie-drabsmand

13. marts 2013 18:55 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Amerikansk politi jagter mulig serie-drabsmand
Billede mangler

USA: Politiet i den nordlige del af staten New York leder efter en 64-årig mand, der mistænkes for at have stået bag fire drab i byen Herkimer. Det skriver New York Post.

 

Jagten på den 64-årige Kurt Myers begyndte allerede onsdag morgen, da brandvæsenet rykkede ud til en voldsom brand i en lejlighed i Herkimer, som tilhører Kurt Myers.

Der var ingen personer i lejligheden, men brandvæsen og politi fandt til gengæld en stor portion skydevåben og ammunition i lejligheden.

Kort efter blev to personer skudt og dræbt og to andre såret hos en barber, der ligger lige rundt om hjørnet af ejendommen, der var i brand. Og ikke længe efter blev to personer på et bilvaskeri skudt og dræbt en kilometer derfra.

Det lokale politi mistænker derfor Kurt Myers for at have sat ild til sin lejlighed og for at stå bag drabene, og man er i øjeblikket i gang med en storstilet eftersøgning, skriver New York Post.

Skoler og stort set hele forretningslivet i lokalområdet er blevet lukket og ligger onsdag eftermiddag øde på grund af skyderierne.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu