Amin Jensen har en stor drøm

5. juli 2019 13:42 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Info

Komikeren har tidligere fået en bøde for samme drøm.

Del:

Komikeren Amin Jensen er glad for sin storskærm. Men Hvidovre Kommune kan ikke lide den. Naboerne bryder sig heller ikke om den, og politiet har direkte nedlagt forbud imod den store skærm.

Den personlige reklamesøjle har været en varm kartoffel, siden komikeren fik den installeret i januar 2017. Det skriver TV2 Lorry.

Efter adskillige naboklager endte den store lystavle på Hvidovre-politikernes bord, hvor de skulle tage stilling til, hvorvidt tavlen var i strid mod lokalplanen.

Det blev i sidste ende afvist, men så tog politiet over.

Bødestraf

Storskærmen var sat op foran komikerens bolig på Gammel Køge Landevej i Hvidovre og vendte ud mod vejen. Derfor henviste politiet til færdselsmæssige årsager, da de bad om at få reklameskærmen fjernet.

Her fik politiet fat i den lange ende, og Byretten i Glostrup besluttede, at Amin Jensen skulle fjerne sin storskærm. Komikeren blev derfor tidligere på året idømt både en bøde og et påbud om at tage den eksisterende storskærm ned. Bøden lød på 5000 kroner, og skete det ikke, ville han få bøder på 3000 kroner stykket for hver uge, der gik efter 1. juni, hvor skærmen stadig hang.

Nu er den omstridte storskærm så endelig væk fra bybilledet. TV 2 Lorry har spurgt Amin Jensen, hvad der så skal ske:

– Jeg har solgt storskærmen. Og så har jeg købt en ny og større. Faktisk er den over dobbelt så stor, siger han til TV 2 Lorry.

– Den gamle skærm var cirka 10 kvadratmeter. Den nye er på 22, lyder det tilfreds fra Amin Jensen.

Skal den så op samme sted foran dit hus?

– Nej, den er ved at blive monteret oppe på taget. Den vejer kun 100 kilo og er det nyeste inden for storskærme. Jeg har også søgt om tilladelse hos kommunen, men har intet hørt.

Er du så på lovlig, sikker grund denne gang?

Ja, det vil jeg mene. Denne skærm er ikke fastmonteret. For det måtte den ikke være.

Hvorfor bliver du ved? Hvorfor skal der en ny storskærm op?

– Jeg synes ikke, det kan være rigtigt, at andre skal bestemme det. I nabokommunen Rødovre er der storskærme alle steder. Også ude i trafikken. Hvorfor skulle det så være særlig farligt i Hvidovre, når det ikke er det i Rødovre?

– Jeg vil ikke give op uden kamp. Så nu håber jeg, at Hvidovre Kommune kommer ud af busken, siger komikeren.

Anker

Amin Jensen forventer at storskærmen er færdigmonteret og klar til brug om cirka 10 uger.

Desuden har han anket byrettens afgørelse om, at han ikke havde ret til at have storskærmen opsat langs Gammel Køge Landevej.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu