Amok på skadestue: Kastede med salmiakspiritus

9. februar 2019 10:35 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En 24-årig mand var yderst aggressiv fredag.

Amok på skadestue: Kastede med salmiakspiritus
En 24-årig mand gik amok på en skadestue. Foto: Scanpix

Tidligt fredag morgen på skadestuen i Herning var intet helt som det plejer. Politiet måtte tilkaldes, da en 24-årig mand fra Herning opsøgte en 41-årig århusianer. Den unge mand kastede salmiakspiritus efter den 41-årige mand.

Manden fra Aarhus lå på en briks i skadestuens venteværelse, hvor han ifølge politiet blev ramt af flasken i ryggen, skriver TV Midtvest. Den voldsomme situation bliver taget dybt seriøst af politiet.

– Man skal ikke komme og kaste rundt med salmiakspiritus på sådan et offentligt sted med patienter. Vi betragter det som en voldssag, siger sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning til TV-stationen.

Ikke tilfældigt

Det kan synes mærkeligt at kaste salmiakspiritus på en mand, men ifølge politiet havde de to mænd brugt noget af aftenen sammen i den 24-åriges lejlighed. Her havde den unge mand også kastet med salmiakspiritus – og det havde den 41-årige fået det dårligt af.

Manden fra Aarhus havde selv ringet efter ambulancen, fordi han fik åndedrætsbesvær. Men det havde ikke fået den 24-årige til at stoppe. Derfor var den unge mand også taget på skadestuen for at afslutte de tos opgør.

Men historien fortæller ikke noget om, hvorfor den 24-årige mand var så vred som han er. Og som om det ikke var nok, så er den 24-årige også sigtet for tyveri, da han ifølge sigtelsen skulle have stjålet en iPhone fra en læge.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu