Ancelotti: Beckham kan hjælpe os til mesterskabet

24. februar 2013 18:15 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ancelotti: Beckham kan hjælpe os til mesterskabet
Billede mangler

Et af de største rivalopgør i fransk fodbold bliver sparket i gang søndag aften når Paris Saint-Germain tager imod Olympique Marseille. Her kan der blive debut til PSGs nyindkøb David Beckham, der dog forventes at starte på bænken.

 

Ifølge PSGs træner Carlo Ancelotti kan Beckham  blive en vigtig brik i forsøget på at hente det første mesterskab siden 1994 til Paris, der lige nu fører Ligue 1 med tre point ned til Lyon på andenpladsen og seks point ned til aftenens modstander på tredjepladsen.

– Alle er fokuseret på vores mål, der er at vinde ligaen, og det vil Beckham hjælpe os med, siger Ancelotti ifølge BBC på et pressemøde inden kampen.

David Beckham er hentet til Paris på en fem måneder lang kontrakt, og selvom det for mange ligner en handel, der skal brande klubben og hjælpe med at sælge spilletrøjer, så insisterer Ancelotti på, at 37-årige Beckham stadig har klassen til at hjælpe på banen.

– Han bliver en hjælp for os. Kvaliteten af hans afleveringer er fantastisk, han har erfaringen og væremåde til træningen vil hjælpe de andre spillere. Han er den samme spiller, som jeg mødte, da han var i Milan, siger Ancelotti.

I Paris er Beckham blevet holdkammerat med blandt andet den svenske stjerne Zlatan Ibrahimovic, og siden hans ankomst har der været rygter om, at Zlatan har haft svært ved at affinde sig med, at endnu en stjerne er kommet til klubben. Men ifølge Ancelotti er der ingen problemer mellem de to superstjerner.

– De har begge samme mål om at vinde ligaen, og så har det ikke betydning, at de har forskellige karakterer. De vil arbejde godt sammen. De er ikke stjerner, de er spillere og jeg er heldig at komme til at arbejde med dem i denne sæson, siger han. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu