ANNONCE

Anden forsvunden dansker fundet død i Uganda

9. december 2011 14:39 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Anden forsvunden dansker fundet død i Uganda
Billede mangler

Liget af den anden af de to danskere, der under mystiske omstændigheder forsvandt for godt en uge siden fra deres hytte ved Bunyonysøen i Uganda, er nu blevet fundet af politiet i Uganda.
Det oplyser talsmand Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til Newspaq.
“Vi blev til formiddag orienteret af politiet i Uganda om, at den 21-årige, savnede dansker var blevet fundet død. Forældrene er blevet orienteret om det, og nu vil liget blive bragt til Kampala med henblik på hjemtransport,” fortæller han til Newspaq.
Liget af danskeren, Thomas Svith, blev fundet omkring kl. 11 i formiddags og er altså nu blevet bragt til et hospital i Kampala, hvor han skal gennemgå en obduktion, skriver avisen New Vison på sin hjemmeside.
Der er ikke kommet nye oplysninger frem om, hvorfor de to danskere druknede, men ifølge Mogens Brøndum tyder alt på en ulykke.
“Alt tyder fortsat på, at der er tale om en tragisk drukneulykke,” siger Mogens Brøndum til Newspaq.
21-årige Thomas Svith arbejdede sammen med sin rejsekammerat Sebastian Burtin på 20 år frivilligt ved en skole i den Kenyanske by Kinsii og var således kun på ferie i Uganda. Begge de to unge mænd kommer fra området omkring Åbyhøj ved Aarhus.
Kilde: New Vision

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu