ANNONCE

Anders Lund Madsen rasende på ugeblads-fotograf

24. oktober 2011 07:31 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Anders Lund Madsen rasende på ugeblads-fotograf
Billede mangler

Entertaineren Anders Lund Madsen går lige nu rundt og er rasende på ugebladet Se og Hør. En fotograf har nemlig afsløret, at Anders Lund Madsen og hans 18 år yngre kæreste, Karin Prehst Utoft, venter barn. Dermed bliver Anders Lund Madsen far for fjerde gang.
 
Det er måde, afsløringen faldt på, der er faldet Anders Lund Madsen for brystet.
For et par uger siden var Anders Lund Madsen og Karin Prehst Utoft nemlig på vej til scanning med barnet på Rigshospitalet, og her blev de i det skjulte knipset af en fotograf. Det skriver netnyhederne.dk
 På Rigshospitalet
– Min kæreste og jeg besøgte Rigshospitalet i forrige uge, idet vi venter barn. Det var et hemmeligt besøg, fordi vi ikke ønskede, at andre i verden skulle vide noget om det barn, før vi var sikre på, at der virkelig var et barn.
– Men der sad en fotograf ved navn Kaspar Wenstrup på lur i buskene, og han fotograferede os først uden for hospitalet og siden indenfor på selve svangreafdelingen foran scanningslokalet, skriver han selv i Jyllandsposten søndag.
– Havde han været i stand til det, ville Kaspar Wenstrup uden tvivl også have fotograferet min kærestes livmoder og fostret deri. Billederne puttede Kaspar Wenstrup i ugebladet Se og Hør, og da jeg så dem, havde jeg samme følelse indeni, som hvis nogen havde tvunget min krop forover og voldtaget mig med en gren. Det er en følelse af absolut magtesløshed. Af fravær af enhver kontrol over sit eget liv. Det var som at miste sin frihed. Og den kommer ikke igen lige med det samme, skriver han vredt.
Hos Se og Hør afviser chefredaktør Kim Henningsen kritikken, og mener at Anders Lund Madsen som offentlig kendt person og tv-vært må tåle den slags interesse omkring hans person.
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu