Andet skuddrama ved Køge på 10 timer

6. februar 2013 14:47 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Andet skuddrama ved Køge på 10 timer
Arkivfoto: Politi.dk.

Ifølge BTs informationer er der løsnet flere skud midt i Køge omkring en tatoveringsbutik på Nørre Boulevard. Politiet blev alarmeret kort før 13.00.

 

Det er anden gang indenfor 10 timer, der bliver skudt i området omkring sydsjællandske købstad. Onsdag morgen blev en mand ramt, mens han opholdt sig i sin egen lejlighed.

Ved den seneste skudepisode, har vidner set to mulige gerningsmænd forlade stedet. – To maskerede mænd er set køre fra stedet på en rød knallert. Knallerten er kørt fra Nørre Boulevard mod vest, siger Simon Schwaner fra Midt og Vestsjællands Politi til BT.

– I følge det vi har fået oplyst, er der ikke nogen, der er blevet ramt, siger Schwaner, der meget gerne hører fra personer, der har oplysninger i sagen.

– Vi undersøger for øjeblikket sagen, og ved kun, at der skulle være nogen omkring stedet, der har set og hørt noget i forbindelse med skuddene. – Politiet kan endnu ikke af- eller bekræfte om skyderiet har forbindelse til et formodet banderelateret angreb, der fandt sted i nabobyen Herfølge, tidligere i dag klokken 03.26 natten til onsdag.

Her blev en mand såret i knæet, da en eller flere personer skød fire til fem skud ind i mandens lejlighed. Manden blev bragt til Køge Sygehus og er blevet opereret her til morgen. Politiet oplyser, at der umiddelbart ikke er nogen vidner til drabsforsøget i Herfølge. De fortæller endvidere, at skudofferet ved denne skudepisode har kendte banderelationer.

I begge sager kan Midt og Vestsjællands politi kontaktes på telefon 114. BT følger sagen.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu