ANNONCE

Andreas og Kathrine bruger 18.000 på mad og diverse

3. september 2019 13:30 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Alt er ikke fryd og gammen hos parret i Sakskøbing. Uden hans vidende har Kathrine meldt hende og kæresten Andreas til Luksusfælden.

Andreas og Kathrine bruger 18.000 på mad og diverse
Parret får et chok, da eksperterne fortæller dem om deres forbrug. Foto: TV3

I hjemmet i Sakskøbing på Lolland drikker arbejdsløse Andreas sodavand for 1000 kroner om måneden og bruger otte timer om dagen foran sit fjernsyn til 22.000 kroner, som han spiller Playstation-spil på.

Samtidig pisker kæresten Kathrine rundt og gør rent, henter og bringer børnene, samtidig med hun ene og alene skal balancere parrets økonomi. Det går mildest talt ikke ret godt for de to unge mennesker.

For at få det hele på ret køl – både forhold og økonomi – har Kathrine i al hemmelighed meldt sig til Luksusfælden, og aftenens afsnit begynder med, at hun skal afsløre sit valg for kæresten. Samtidig får han et ultimatum.

Invester i familie og dagligdag, ellers forlader jeg dig, lyder det. Umiddelbart lyder det ikke til at bide sig fast i Andreas, at hans kæreste og moderen til hans børn rent faktisk mener, hvad hun siger.

36 kroner

Da to to eksperter Kenneth Hansen og Carsten Linnemann besøger det unge par ser det sløjt ud. Helt tydeligt er det, at Luksusfældens hjælp er pinedød nødvendig. For ikke nok med, at der ikke er betalt husleje i flere måneder, så parret står til at blive smidt på gaden med to børn, så har de sølle 36 kroner tilbage på kontoen.

Stemningen bliver spids, da det kommer frem, at Andreas har brugt flere tusinde kroner på sin Playstation, og eksperterne chokerer parret med fakta, da det kommer frem, at de over det seneste år har brugt gennemsnitlig 18.000 kroner på mad og diverse. Med en indtægt på 27.000.

Ud over husleje betaler parret heller ikke daginstitution eller forsikringer, og det virker ikke til, at de forstår alvoren. Især ikke Andreas, der har meldt sig helt ud af samspillet.

Kählervaserne

Eksperterne gør, hvad de kan, for at hjælpe parret, der har oparbejdet en gæld på flere hundrede tusinde kroner. Første skridt viser sig allerede at være en forhindring. Der skal akut samles penge ind til de ubetalte regninger.

Parret går i gang med at samle salgsobjekter, men der tegner sig hurtigt et billede af, at Kathrine selv har svært ved at tage afsked med nogle små Kählervaser, og derfor tager eksperterne en alvorssnak med parret.

Du kan selv se, om det lykkes Carsten og Kenneth at få Andreas op af sin gamerstol og få ham til at indse, at både hans forhold og hjem er i fare. Du kan også se om, Kathrine klar til at sælge de nødvendige ting for at parret ikke havner på gaden med deres to små børn.

Luksusfælden kan ses på TV3 tirsdag aften klokken 20.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu