Angriber vil snakke med Laudrup

4. januar 2013 06:56 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Angriber vil snakke med Laudrup
Billede mangler

Danny Graham vil snakke fremtid med Swansea-manager Michael Laudrup.
 BNB, Af: Kenneth Jensen, tipsbladet.dk
 
På grund af den forrygende form, som Michu har vist i Swansea, har angriber Danny Graham mest været benyttet som indskiftningsspiller. I de sidste par kampe har den engelske angriber dog fået chancen og har scoret to gange i de seneste to kampe, hvor Michu har været skadet.
 
Men på den lange bane er den 27-årige angriber ikke tilfreds med at sidde på bænken, derfor vil han have en snak med Michael Laudrup i de næste par uger.
 Læs også: Bliver han Laudrup første januartransfer?
 
– Manageren sagde for nyligt, at han vil snakke med alle, der ikke har spillet så meget. Forhåbentlig trækker manageren mig til side inden for de næste par dage, taler med mig og fortæller, hvad der sker, siger Danny Graham til Sky Sports og hæfter sig ved, at han som 27-årige ikke gider spilde sin karriere ved at sidde på bænken.
 
– Jeg vil spille. Hvis det ikke sker, og mødet med manageren ikke går så godt, så må jeg sætte mig ned og se, hvad der kan ske – se, hvilke tilbud jeg har. Jeg er 27, og det er en kort karriere at være fodboldspiller, så jeg vil spille, siger Danny Graham.
 Læs også: Vanvidsudligning – Laudrup slap med skrækken
 
Norwich og Reading skulle angiveligt være interesseret i angriberen, der kom til Swansea fra Watford i 2011.tipsbladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu