ANNONCE

21-årig mand anholdt og sigtet for drab

13. december 2019 09:31 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Manden blev anholdt natten til fredag.

En 21-årig mand blev af Nordsjællands Politi natten til fredag klokken 03.30 anholdt og sigtet for drab. Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at tre andre mænd også er anholdt i sagen.

Knivstikkeriet blev anmeldt torsdag aften 19.23. Politiet rykkede ud til et område ved Birkerød Skole, hvor der havde været et knivstikkeri.

Artiklen fortsætter under videoen 

Nordsjællands Politi oplyste torsdag aften til Newsbreak.dk, at den 23-årige mand var blevet erklæret død klokken 21.05.

Politiet oplyser i pressemeddelelsen, at knivstikkeriet skete i nærheden af Rema 1000 på Birkerød Parkvej.

Den unge mand blev dog fundet cirka 1500 meter derfra ved Birkerød Skole.

Det er uvist, hvordan han endte der.

Anholdt uden dramatik

Ifølge politiet blev den mistænkte anholdt uden dramatik på en adresse i Birkerød. Det er uvist, om de tre øvrige anholdte blev anholdt samme sted som den drabsmistænkte.

De tre anholdte er alle mænd på henholdsvis 18, 20 og 27 år, som mistænkes for at have relation til sagen. Den 18- og den 20-årige er fra Birkerød, mens den 27-årige er fra Ballerup, oplyser politiet.

Politikommissær Henrik Gunst, leder af afdelingen for organiseret kriminalitet i Nordsjællands Politi, udtaler i pressemeddelelsen, at man kunne skride til anmeldelse i sagen på baggrund af oplysninger, der var kommet frem under politiets efterforskning af sagen.

– Vi har en formodning om, at motivet skal findes i et internt opgør i det kriminelle miljø, siger Henrik Gunst og tilføjer, at den dræbte og de anholdte ikke har banderelationer.

De pårørende til den 23-årige mand er underrettet.

Newsbreak.dk følger sagen …

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu