ANNONCE

Anholdt efter lang tids flugt: Konen er død

7. august 2019 06:42 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet er ganske sikre på, hvem der har slået konen ihjel.

Anholdt efter lang tids flugt: Konen er død
Peter Chadwick har været på flugt siden 2015. Arkivfoto: Ritzau Scanpix.

Mangemillionæren Peter Chadwick, der er mistænkt for at have dræbt sin hustru, er blevet anholdt i Mexico. Det skriver CBS News.

Med anholdelsen er der sat foreløbeligt punktum i en sag, der startede helt tilbage i 2012, da Quee Chadwick forsvandt og blev fundet dræbt, og som blev kompliceret af, at hendes mand, Peter, forsvandt i 2015, midt under retssagen, hvor han var tiltalt for at have dræbt hende. Peter var blevet rig på ejendomshandler, og politiets teori er, at han brugte sin formue på at flygte.

Ifølge CBS News ringede Peter Chadwick til politiet 11. oktober 2012 fra en tankstation nær grænsen til Mexico. Han fortalte, at han var blevet kidnappet af en mand, der havde slået hans hustru, Quee Chadwick, ihjel, og at morderen var kørt 160 kilometer fra parrets hjem til grænsen ved Mexico.

Mistænkt fra starten

Los Angeles Times skriver, at Peter Chadwick blev anholdt af politiet samme dag, og at politiet allerede dagen før havde været forbi familiens hus, fordi politiet var blevet alarmeret om, at parrets børn ikke var blevet hentet, efter at de fik fri fra skole.

Ifølge Los Angeles Times fandt politiet flere spor i huset, der pegede i retning af, at der var foregået noget voldsomt. Herefter startede eftersøgningen af Peter og Quee Chadwick, og den stoppede, da Peter selv kontaktede politiet, dagen efter, at der blev slået alarm.

Ifølge CBS Los Angeles fandt politiet både spor efter tumult og efter blod i huset.

Hørte skrig

Kathy Lowe, talsperson for politiet i Los Angeles, sagde dengang til Los Angeles Times, at man mistænkte Peter Chadwick for at have dræbt sin hustru.

Los Angeles Times talte med en af parrets naboer, der fortalte, at Quee skreg højt nok til, at naboen kunne høre det, i starten af den uge, Peter og Quee forsvandt.

Ifølge US Marshals, blev Quee kvalt. Politiets teori har hele tiden været, at det var Peter, der dræbte hende. Da han blev anholdt, havde han kradsemærker på halsen og blod på hænderne. Han blev formelt efterlyst af US Marshals, efter at han ikke var dukket op til en høring 5. januar 2015.

Liget af Quee blev fundet en lille uge senere, 18. oktober, i en skraldespand i San Diego, samme by Peter Chadwick kontaktede politiet fra 11. oktober. Huffpost skriver, at liget hurtigt blev identificeret som værende Quee, og at Peter Chadwick blev sigtet for drabet.

Flugten

CBS Los Angeles skrev, 26. oktober 2012, at Peter Chadwick beskyldte en maler for at slå Quee ihjel. Han nægtede sig skyldig. Han blev løsladt mod en kaution på 1,8 millioner dollars i december 2012, og han blev beordret til at aflevere sit pas til myndighederne, og til at flytte ind hos sine forældre. Det skrev The Morning Bulletin.

Ifølge CBS Los Angeles hævede han flere millioner dollars i januar 2015, hvorefter han forsvandt. Han formåede at være på flugt i mere end fire år, før han igen blev anholdt.

Peter Chadwick befinder sig i skrivende stund igen på amerikansk grund. Det er uvist, hvornår retssagen mod han bliver genoptaget.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu