ANNONCE

Anholdt for mystisk drabsforsøg

26. marts 2021 08:48 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Drabsforsøget fandt sted få dage inden et drab samme sted

Anholdt for mystisk drabsforsøg
En 20-årig frisør blev 29. september dræbt mens han var på arbejde i Salon Ørn. Foto: Presse-fotos.dk

Opdatering: En dommer har besluttet af varetægtsfængsle dem begge i foreløbig fire uger, skriver Ritzau.

To mænd blev torsdag anholdt i Hovedstadsområdet, sigtet for et drabsforsøg begået ved Salon Ørn på Mørkhøjvej i Brønshøj få dage inden et drab blev begået samme sted.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Drabet fandt sted den 29. september 2020, hvor en endnu ukendt gerningsmand skød og dræbte en 20-årig frisør i Salon Ørn.

Fem dage inden, 24. september 2020, kører to personer forbi Salon Ørn på en sølvgrå Yamaha-motorcykel af mærket VP250 X-City.

Begge personer var iført sort tøj med hætterne trukket op over hovederne. Bagsædepassageren sad med en pistol, og motorcyklen kørte forbi frisørsalonen fire gange, før den forsvandt ad Mørkhøjvej til Novembervej.

Videoen af de to personer, der kørte forbi frisørsalonen flere gange, kan ses her:

Torsdag har politiet så anholdt de to, de mener sad på motorcyklen:

– Vi er nu kommet så langt i efterforskningen, at der er en begrundet mistanke om, at de anholdte står bag drabsforsøget. Vi har en formodning om, at der er en sammenhæng mellem den episode og selve drabet, og det vil forhåbentlig blive klarlagt i den videre efterforskning, siger vicepolitiinspektør Knud Hvass, der er leder af Afdelingen for organiseret kriminalitet i Københavns Politi, i en pressemeddelelse.

I forbindelse med anholdelsen af de to mænd blev flere adresser ransaget, og politiet har fundet en række effekter, der kan have relation til sagen.

Søger fortsat vinder

I forbindelse med selve drabet søger politiet stadig vidner, der har set noget.

– Vi vil fortsat meget gerne høre fra vidner, der har set noget i området i forbindelse med selve drabet den 29. september, siger Knud Hvass.

Man kan se den mistænkte her:

Politiet har udsendt følgende signalement af gerningsmanden:

“Mand, 183-200 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført en sort regn- eller skaljakke med hætten trukket op over hovedet, sort kasket, sorte regn- eller skalbukser, sorte sko og sorte handsker. Han var desuden iført hvidt eller lyseblåt mundbind og bar på en pose.”

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu