ANNONCE

Anholdt havde cykler for 290.000 kroner i bilen

29. januar 2020 22:02 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Manden er varetægtsfængslet

Anholdt havde cykler for 290.000 kroner i bilen
Varevognen var fyldt med stjålne cykler. Genrefoto.

En 44-årig ukrainsk statsborger er blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for hæleri. Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Manden blev anholdt tilbage i september, i Tyskland. Han var i besiddelse af 49 cykler, der blandt andet kunne spores til Aalborg, til en værdi af 290.000 kroner.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Det var tysk politi, der stoppede manden i den varevogn, han sad i, da han blev anholdt. Det var også i varevognen, man fandt de mange cykler.

Manden blev siden udleveret til Danmark, og onsdag blev han ved et lukket grundlovsforhør varetægtsfængslet i fire uger. Han nægter sig skyldig, men han kærede ikke kendelsen.

Syd- og Sønderjyllands Politi blev involveret i sagen via Udlændingekontrolafdeling Vest, en special enhed i Syd- og Sønderjyllands Politi, hvis personale samarbejder med tysk politi om at bekæmpe grænsekriminalitet.

“På vegne af Dansk Politi hjemtager UKA Vest personer, der eksempelvis pågribes i Tyskland med tyvekoster fra Danmark. Det sker igennem europæiske arrestordrer, og personerne strafforfølges efterfølgende i Danmark for den begåede kriminalitet,”skriver politiet i pressemeddelelsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu