ANNONCE

Anholdt hos Harry og Meghan

16. marts 2021 06:10 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Mand anholdt efter at være trængt ind på Harry og Meghans ejendom i mondæne Montecito

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Et af de punkter prins Harry talte om under sit og Meghans interview med Oprah Winfrey den 7. marts var, at han blev frataget sin ret til beskyttelse på kongehusets regning, efter han og Meghan valgte at forlade landet.

Nu viser det sig, at parret faktisk allerede har været udsat for, at en fremmed er trængt ind på deres ejendom i mondæne Montecito ved Santa Barbara i Californien. To gange endda – og af den samme person. Det skriver blandt andet TMZ.

Måtte en tur bag tremmer

Første gang det skete var juleaften, hvor personen, en 37-årig mand, blev pågrebet af politiet og sendt hjem med en utvetydig advarsel, som tilsyneladende ikke havde den store effekt.

For allerede et par dage senere, altså 2. juledag, var den gal igen. Her blev manden, som havde taget turen til Californien helt fra Ohio, på ny pågrebet på ejendommen og denne gang var der ingen nåde. Han blev sigtet for ulovlig indtrængen på privat ejendom og måtte en tur bag tremmer.

Det fremgår ikke, hvorfor manden opsøgte parret eller om de overhovedet var hjemme, da det skete.

Stadig et potentielt mål

Sagen vil ifølge TMZ for nogen sikkert lyde som ‘en storm i et glas vand’, fordi der ikke skete noget.

Mediet hæfter sig dog ved, at Harry i Oprah interviewet udtrykker bekymring for sin families sikkerhed og påpeger, at risikoen for ham selv og hans lille familie ikke er blevet mindre i forbindelse med, de har vinket farvel til det royale liv.

Han siger også, at han jo er født som kongelig, og at han dermed helt ufrivilligt udgør et potentielt mål for folk med ‘onde’ hensigter. Desuden, at han derfor simpelthen ikke forstår, hvorfor den britiske kongefamilie nu afstår fra at beskytte ham.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu