ANNONCE

Anholdt kvinde skånes: Offer forbliver tavs

18. marts 2020 14:20 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Det 48-årige offer for et knivstikkeri tirsdag formiddag forbliver tavs, derfor fremstilles den anholdte kvinde ikke i grundlovsforhør.

Tirsdag formiddag spærrede Syd- og Sønderjyllands Politi store dele af Østergade i Esbjerg af, efter at en mand blev stukket ned.

Der skulle i løbet af onsdagen vurderes om den kvinde, som blev anholdt tirsdag i forbindelse med knivstikkeriet, skulle fremstilles i grundlovsforhør. Det skal hun på nuværende ikke, skriver Jydske Vestkysten.

Artiklen fortsætter efter videoen

Offer er tavs

Det var en 48-årig mand, der tirsdag blev stukket så voldsomt i benet, at han var i livsfare. Manden er nu stabiliseret.

På trods af sagens alvor har det ikke været muligt at fremstille den anholdte kvinde, som Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, er offerets jævnaldrende kæreste, i grundlovsforhør af en bestemt grund.

– Det sker, fordi offeret ikke vil udtale sig om sin kærestes rolle i sagen, fortæller politikommissær Ole Hillerup fra Syd- og Sønderjyllands Politi til avisen.

Sigtelsen mod kvinden er fortsat opretholdt, da politiet ser hende som mistænkt for at være gerningsmanden.

Politiet har afhørt manden, der nægter at fortælle, hvem der har stukket ham samt at lade sig undersøge af en retsmediciner.

Fortsætter efterforskningen

Knivstikkeriet blev anmeldt til politiet klokken 10.34 tirsdag.

Samme dag om eftermiddagen meddelte Syd- og Sønderjyllands Politi, at de fokuserede på at klarlægge sagens omfang.

– Vores efterforskning skal nu have belyst hændelsesforløbet før, under og efter hændelsen, og dét arbejde skal afsluttes, før vi kan udtale os yderligere om sagen, sagde vicepolitinspektør Lars Bjerregaard.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu