Anita væk i en uge: Familien reagerer

6. maj 2019 17:14 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

62-årige Anita Skibsted Bentzen er ikke set siden 29. april 2019.

Del:

Trods massive søgninger foretaget af både politi og hjælpeorganisationen Missing People er det ikke lykkedes at finde den 62-årige kvinde Anita Skibsted Bentzen, der har været forsvundet siden hun forlod sit hjem i Bryrup i Midtjylland natten til mandag den 29. april.

Både politi og Missing People har modtaget flere tips fra personer, der muligvis har set 62-årige Anita. Senest søndag den 5. maj, hvor Anita angiveligt var blevet set i Funder ved Silkeborg.

Missing People har foretaget fire store, koordinerede søgninger efter Anita, senest lørdag. Trods søgningernes nedslående resultat, er familien taknemmelige over den indsats, der er blevet lagt for dagen.

Det fortæller de pårørende til Anita Skibsted Bentzen i et brev, som Missing People har viderebragt:

“Vi som familie er så dybt taknemlige og rørte over jeres indsats, engagement og store kærlighed, som I viser til hele familien. Vi som familie oplever lige nu, ligesom mange andre, både savn, vrede, frustration, håb og meget andet. Familien får professionel hjælp, men opfordrer også jer til at søge professionel hjælp, hvis I føler, I har brug for det.”

Bidrager med støtte

Mandag fortæller Vivian Winther Eriksen, der er presseansvarlig for Missing People til Newsbreak.dk, at organisationens vigtigste rolle i sagen om Anita Skibsted Bentzen for nuværende er, at sørge for, at familien får den hjælp, de har brug for:

– Det vi gør, det er at tage vare på de pårørende og støtte dem, så godt som vi formår. De får professionel hjælp og vi tager stadig mod alle tips i sagen, siger Vivian Winther Eriksen.

Vivian Winther Eriksen fortæller videre, at der på nuværende tidspunkt ikke er planlagt yderligere eftersøgninger efter den 62-årige.

Signalement af Anita

Anita beskrives som cirka 175 centimeter høj, kort til mellemlangt hår i mørkblond farve og med briller.

Klokken 12.25 søndag blev en person, der muligvis er identisk med Anita, set ved Funder nær Silkeborg. Den person var iført lyslilla jakke, mørke bukser, mørkt pandebånd og medbragte en mørk vandrerygsæk.

Midt- og Vestjyllands Politi har selv tidligere meddelt, at deres aktive indsats i forbindelse med eftersøgningen af Anita er overstået:

– Vi håber det bedste om, at hun er i live, men bare ikke ønsker at give livstegn fra sig. Vi har været meget massivt til stede i området, og vi har fået mange henvendelser, men hver gang vi dukker op, er hun væk. Vi arbejder derfor med en teori om, at hun ikke ønsker at blive fundet, sagde Bent Riber Nielsen, politikommissær i Silkeborg Lokalpoliti fredag til Horsens Folkeblad.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu