Anklage: Overlæge voldtager kollega flere gange

4. januar 2017 08:53 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

En 40-årig overlæge anklages for at have voldtaget kollega.

Anklage: Overlæge voldtager kollega flere gange
En tidligere overlæge på Slagelse Sygehus skal mandag i retten - anklaget for at have voldtaget en kvindelig kollega. Foto: Google Sreet View.

En 40-årig tidligere overlæge på Slagelse Sygehus skal mandag møde ved Retten i Næstved, hvor han er anklaget for at have voldtaget en kvindelig reservelæge op til flere gange. Det skriver sn.dk.

Derudover anklages overlægen også for at have misbrugt sin stilling.

Ifølge anklageskriftet skal manden have voldtaget den kvindelige reservelæge i to tilfælde – derudover er der også tre episoder, hvor han skulle have forsøgt at voldtage hende. Derudover også tvunget hende til at udføre oralsex på ham.

Den 40-årige skulle på et kontor på Slagelse Sygehus have presset sin penis ind i kvindens mund mens han holdt hendes fast om hendes hoved og bevægede det op og ned.

Under episoderne skulle hun have protesteret.

Overgrebene har angiveligt fundet sted på flere forskellige steder på Slagelse Sygehus samt på en bar i København, hvor den 40-årige ifølge anklagen har voldtaget den kvindelige reservelæge på toilettet, skriver sn.dk.

Den tidligere overlæge anklages derfor både for voldtægt, forsøg på voldtægt og andet seksuelt forhold end samleje. Dertil kommer anklagen om, at manden har misbrugt sin stilling som overlæge, hvilket i sig selv kan give en fængselsstraf på op til tre år.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu