Anklager kræver flere års fængsel i bordelsag

5. marts 2013 08:23 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Anklager kræver flere års fængsel i bordelsag
I grundlovsforhøret blev hun sigtet for menneskehandel i perioden fra 2007 til 24. november 2008.

Bliver en brasiliansk kvinde og en dansk mand dømt efter anklageskriftet, så venter der mange års fængsel for rufferi, menneskehandel, røveri og vold i forbindelse med drift af 18 bordeller i Jylland. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

 

I proceduren mandag i Retten i Viborg lød vurderingen fra anklagemyndigheden, at parret, der er gift, skal sendes mindst fem år bag tremmer.

Desuden skal der hos parret, hvis det står til anklagemyndigheden, konfiskeres mindst fire millioner kroner, som har været fortjenesten på drift af 18 bordeller fra januar 2008 og frem til marts 2012, og hvad der ellers er fundet af værdier hos parret, efter at de blev anholdt for omkring et år siden.

Det drejer sig om hundredtusindvis af kroner fundet i en bil ved anholdelsen, i et kolonihavehus i Hirtshals, på bankkonti og i flere bankbokse i Aarhus.

Oplægget var ifølge Viborg Stifts Folkeblad konfiskation af 10 millioner i fortjeneste, men det blev halveret, da beregningsmodellen var forkert. I proceduren blev der skåret yderligere en million af, da der åbenbart ikke var så meget at komme efter i tre af bordellerne.

Også menneskehandel, trafficking, er ifølge avisen blandt anklagepunkterne. Retten voterer onsdag, men der afsiges først dom mandag i næste uge.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu