Anklagers krav: X Factor-Nicoline Simone skal spjælde

5. november 2012 16:17 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Anklagers krav: X Factor-Nicoline Simone skal spjælde
Billede mangler

Mellem to og tre år skal den tidligere X Facot-deltager Nicoline Simone i fængsel for at have fragtet to kilo mkokain, mener anklager.
 
Fra alle landets tv-stuer til en tur i brummen. Det kan blive virkelighed for den tidligere X Factor-deltager Nicoline Simone Møller.
 
Anklageren i Retten ved Sønderborg vil nemlig have, at den unge pige får to til tre år spjældet for at have fragtet kokain fra en bil og ind i et hus i Klingbjerg nær Nordborg på Als – den unge pige kommer netop fra dette område.
 
Anklageren i narkosagen har i Retten i Sønderborg har netop argumenteret for fængselsstraf til den unge Nicoline Simone i sin procedure, skriver BT.dk.
 
Anklageren har samtidig understreget, at retten dog bør tage hensyn til, at der er formildende omstændigheder i den 17-årige X Factor-deltagers sag.
 
Nicoline Simone var dels under stærkt pres fra sin daværende kæreste, den otte år ældre E.B., som er den hovedtiltalte i den store narkosag. Men hendes unge alder og en pletfri straffeattest bør også komme hende til gode.
 
I alt er fire tiltalte i narkosagen.
Kilde: BT.dk
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu